- Advertisement -

Fashion News

Sorry, Posts you requested could not be found...

ACCESSORIES

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

LIFE & LOVE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -

Most Popular

Sorry, Posts you requested could not be found...

THE LATEST

GuiderLife HacksSkönhet

Hur får håret att se mer färska ut

haar

Halsduk och långt hår är den värsta kombon under vintern. Jag avskyr när mitt hår bli statiskt och antingen står åt alla håll eller typ slickar sig efter kinderna. Mitt bästa knep att undvika detta är att spreja håret med sprejbalsam efter att jag tvättat håret med shampo + balsam. Sedan en…

Läs mer
GuiderLife HacksSkönhet

Jag har aldrig känt mig så gammal innan

gammel-dame

Här har ni mitt andra bildrag i budget halloween sminkning. Det behöver inte kosta massa pengar för att passa in på halloween och du behöver heller inte vara något läskigt. Jag gjorde mig själv till en gamling med hjälp av saker som jag har hemma. Och hur jag gick till väga kan se ni på klippet nedan…

Läs mer
GuiderLife HacksSkönhet

Jag är så super nöjd med min nya foundation

foundation

Tro mig när jag säger att jag har testat många täckande foundations. Men jag har nog aldrig fått sådan chock som när jag testade denna foundation från Marc Jacobs. Jag tog produkt på min beautyblender, började dutta ut och såg ganska snabbt att jag blev helt platt i ansiktet, med andra ord denna foundation täckte allt och hade typ samma effekt som fetsmink…

Läs mer
ModeSkönhet

Vad tycker du om min nya regnjackan?

regnjackan

Men jag är ju i Cannes just nu och här behövs inga regnjackor, för idag är det tjugotvå grader och barbentväder (även om fransoserna bär täckjacka). Men nästa vecka så. Och veckan efter det. Och veckan efter det. Känner mig aningens mer redo för blöta november nu…

Läs mer

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/youstart.se/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/youstart.se/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/youstart.se/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 447