Guider

De bästa verktygen för att lyckas på jobbet

photo-1520607162513-77705c0f0d4a

Det finns numera mängder med verktyg att tillgå för att underlätta på arbetet. I själva verket finns det så mycket att det kan vara svårt att exakt veta vad man behöver. Det gäller att tänka till och utvärdera vad man har bäst nytta av. Som en liten hjälp på vägen har vi här listat några av de som finns.

Pronestor rumsbokningssystem

Pronestor Planner är ett utmärkt rumsbokningssystem som underlättar när du ska boka rum för olika möten. Inget mer krångel, inga fler borttappade lösa lappar eller suddiga anteckningar i kalendern. Dessutom ser du direkt vilket rum du ska boka med tanke på den utrustning som behövs under mötet.

  • JIRA
    JIRA är ett mycket populärt molnbaserat hanteringsverktyg som alla kan använda sig av. Du kan ha det för att dela ut arbetsuppgifter till dina anställda och att se till så de slutför sina jobb inom rimlig tid. Här kan du överblicka projekt under arbetets gång och därmed ha kontroll över de samlade arbetsinsatserna och få möjlighet att planera och ändra planer allteftersom. Därmed är det ett idealiskt verktyg om du jobbar med deadlines och utomstående kunder för att se till att allt levereras i tid.
  • Toggl
    Om du kan mäta tiden för dina anställda kan du också lösa problem som har att göra med improduktivitet och förhalade jobb. Med Toggl kan du få hjälp med det här. Det är ett enkelt verktyg som alla kan lära sig hantera. Ändå har det en mängd olika funktioner, som att skriva ut rapporter om hur dina anställda arbetar under dagen. På lång sikt är alltså detta något som dessutom kan bespara dig stora kostnader.

Så redan med dessa tre verktyg, Rumsbokningssystem, JIRA och Toggl, blir arbetet så mycket enklare!