Mode

Hur du ser rik ut fast du har skral kassa

photo-1527247043589-98e6ac08f56c

Misströsta inte om kassan är skral. Det finns massor med sätt för att få till en rik look. Och detta utan att du behöver lägga ut en hel massa pengar på det. Har du svårt att få pengarna att räcka till skjortan du just sett? Och skulle du helst av allt vilja ha den där kavajen från Hugo Boss men kan inte eftersom nästan hela senaste månadslönen slukades av räkningar?
Vi ska se på ett par saker du kan göra för att fortfarande se stilig och förmögen ut.


Skräddarsy dina kläder

Ett sätt att få kassan att räcka längre och se riktigt snygg ut är att skräddarsy sina kläder. Nu kanske du ryggar och tycker det låter som ett dyrt projekt. Och visst, det är inte gratis, men i gengäld kommer du få så mycket mer nytta av de här kläderna eftersom de passar dig perfekt. Många gånger köper man något som man sedan upptäcker inte passar, varken i storlek eller stil, och att hålla på så är det sämsta man kan göra för sin ekonomi. Nej, välj något som är helt och hållet du. Då kommer du kunna ha det längre. Och som ett extra plus får du den där looken som bara de har som är vid stadd kassa!

Skaffa en exklusiv klocka

Även om du spenderar ett minimum på kläder är det en utsökt idé att investera i en dyr klocka. Visst, en kostym från Hugo Boss kanske signalerar att du inte behöver bekymra dig över ekonomin. Men en märkesklocka signalerar detta ännu mer, till och med om du bär dina allra värsta kläder till. Ett par trasiga jeans, en urtvättat vit t-shirt och en dyrbar klocka. Det smäller faktiskt högre än en kavaj från Hugo Boss! Välj rätt material och tyg

Att gå omkring i en skrynklig kostym ser bara tråkigt ut. Dyra kostymer från märken som
Hugo Boss blir helt enkelt inte skrynkliga utan behåller sin form oavsett väder och vind
och andra omständigheter. Därför är det viktigt att du väljer tyger och material av bra
kvalitet. Du behöver inte köpa en hel uppsjö av byxor och kavajer, det räcker med en
Hugo Boss kostym som du varierar efter situation och årstid. Avslappnat på jobbet? Då
kör du med jeans och t-shirt under. Till dejten på kvällen? Då väljer du en snygg skjorta

med matchande slips och näsduk i fickan. Svårare än så är det inte att se rik och
förmögen ut även om plånboken inte är fullt så tjock som du hade önskat!